Wellness
Wellness
     
Elérhetőség

     
Linkek
     

Fogyókúrázók Csapata

Hozd létre a saját névjegyed

     
Ránctalanítás
Ránctalanítás : RÁNCGYILKOSOK

RÁNCGYILKOSOK

A harmadik X után is megőrizni bőrünk fiatralos feszességét és simaságát: ez ma már nem csak álom. Újonnan felfedezett természetes összetevőkből álló készítmények segítségével megelőzhető a bőr öregedése, a kíméletes lifting pedig minden eddiginél tartósabban simítja ki a ráncokat. Nézzük, az arc mely területére melyik a legjobb módszer.

A kozmetikaipar már rég a jövőben jár. A nagy laboratoriomokban szerte a világon egy és ugyanazon cél érdekében dolgoznak a bőrgyógyászok, biológusok és a biokémikusok: hogy megfejtsék a szépségápoló szerek leghatásosabb összetételének titkát. Már az eddigi eredmények is forradalmiak. Í

gy például megállapították, hogy

az A-vitamin és a lipáz nevű enzim vegyületéből a rendkívűl hatásos retinol alakul ki.

 • Ez gyorsítja a sejtmegújulást,
 •  finomítja a ráncokat, és
 • javítja a bőr rugalmasságát.

 Tíz évvel  ezelőtt csak álmodoztak az ilyen termékekről. Ma egyre több ilyen hatásos terméket fejlesztettek ki: növényi összetevőkből álló koktélok, új mikrokapszulák, amelyek már jobban szállítják a vitaminokat és képesek azokat

 

órákra a sejtekben raktározni, vagy az olyan enzimeket tartalmazó gélek, amelyek a káros anyagok lebontásáról. gondolkoskodnak.

Hogyan alakulnak ki arcunkon a ráncok:

A rándok a bőr kötőszövetének természetes öregedése során alakulnak ki. Az öregedést gyorsítja az ismétődő és túlzott n apozás. A ráncokat az arcizomzat játéka, vagyis a mimika teszi egyértelműen láthatóvá.

Hogyan akadályozható meg a túlzott rácképződés:

Csak folytonos fényvédelem segítségével. Ha már kialakultak a ráncok, utólag csak operációs eljárásokkal lehet segíteni rajtuk- elsimítással, liftinggel vagy feltöltéssel. Ajánlatos több módszert együtt  alkalmazni.

Mit várhatunk a kozmetikai termékektől.

A speciális ránctalanító krémek az arcből rövid távú és és átmeneti kisimulását eredményezik.

A ráncok megelőzésése:

kerüljük a dohányzást, a túlzott alkoholfogyasztást és védjük a bőrt a napozástól és a fénytől.

Ránctalanná tehető a bőr?

 • A tökéletes ránctalanság utópikus elképzelés.
 • Megelőző antiaging intézkedések segítségével (pl. A-, Q1o- és C-vitamin) azonban késleltehető a bőr öregedése.

Természet patikája:

Kiegyensúlyozott életmóddal, teljes érkékű táplálkozással, természetes életritmussal sokat tehetünk arcbőrünk frisseségéért.

 Bölcsességráncok a homlokon

A gyakori homlokráncolás kedvez az orr fölötti mély keresztráncok és a "morcoságráncok" kialakulásának. Ehhez jonnek még a természetes öregedési folyamat gyűrődésráncai.

Ápolási stratégia

 • Növényi hatóanyagokból álló "koktélokkal" megszilárdítható a homlokvonal és lággyá tehető a bőr.
 • Aktív molekulák segítségével a fény egy részét is az ápolás szolgálatába állíthatjuk. Más termékekben ezek a molekulák folyamatosan fényenergiát adnak le, és ezéltal aktiválják és regenerálják a sejteket. A bőr feszesebbé válik, a kollagéntermelés nő. A hatás körülbelül négy hét elteltével válik láthatóvá.

Liftingstratégia

A düsseldorfi orvosok módszere, hogy a homlokráncolás megakadályozására egy botox nevű méreggel "bénítják" meg az izmot. Mivel az anyag nagyon híg állapotban kerül be, a tanulmányok azt bizonyítják, hogy a test nem reagál rá. A botoxot közvetlenül az izom fölötti bőrrétegbe fecsekendezik be. Néhány injekció után az izom szinte teljesen felhagy a tevékenységével. Ez körülbelül hat hétig hatásos, ezután újra be kell fecskendezni az anyagot.

KERESZTVONALAK AZ ARCON

Amikor az arccsontokat fedő bőr lassan elkezd lefelé lógni és az alatta lévő zsírszövet elvékonyodik, ráncok keletkeznek. Minél szárazabb a bőr, annál láthatóbbak a vonalak.

Ápolási stratégia

A retinol egy nagyon hatékony  A-vitamin, amely energiával látja el a sejteket, s így beindítja a megújítási  folyamatokat. Tejjel, illetve C-vitaminnal együtt a retinol még hatásosabb. Használatával négy-öt hét után finomodnak a ráncok, . A tesztek szerint  már 15 nap után  láthatóan enyhülnek a ráncok, három hónap elteltével pedig akár 25 %-kal is csökkenhet számuk.

Liftingstratégia

 • Az orcák saját zsírral való kipárnázásának módszere a következő: a has, csipő vagy a fenék területéről zsírt vesznek le, megtisztítják és későbbi felhasználás céljából akár tárolni is tudják. Befecskendezésével visszaállítják a bőr "fiatalos" párnázottságát, s a bőr sima és feszes lesz.
 •  Hatása három hónapig tart, mivel a test a zsírt egy idő után fokozatosan lebontja. A feltöltés azonban megismételhető.

RÁNCOK A SZÁJ KÖRÜL

Az ajkakat egy úgynevezett körkörös izom mozgatja. Minél gyakrabban van rá szükség, annál gyorsabban alakulnak ki az ajkak körüli hosszanti ráncok, az orr és a száj közötti ráncok pedig elmélyülnek.

Ápolási stratégia

Az E-vitamin hatóanyagát mikrokapszulák szállítják, közvetlenül a bőr felső rétegének setjeire hatnak. A termékek nyolc nap után garantálják a ráncok kisimulását. Két hőnap eltelével még a mélyebb ráncokat is  finomítják.

Liftingstratégia

Száj körüli ráncok esetén az implantátumokkal való feltöltés bizonyult hatásosnak. Eddig kollagént és hiarulonsavat használtak a feltöltéshez, amelyek idővel lebomlanak. Az újabb töltőanyagoknak csak egy része bomlik le, magjuk azonban tartósan a szövetben marad. A hiarulonsavból és lágy akrilhidrogén-molekulákból álló szert csak egyszer kell belültetni.

RÁNCOK A NYAKON ÉS A DEKOLTÁZSON

A nyak és a dekoltázs területe rendkívül hajlamos a ráncosodásra, mert itt kevés faggyúmirigy van, zsírszövet pedig egyáltalán nincsen.

Ápolási stratégia

Egyes termékeknél mikroszkopikus nagyságú golyócskák tiszta retinolt juttatnak  a sejtekbe és ott 12 őrára elraktározódnak. Nyolc hét elteltével 5o %-kal csökkennek a ráncok és feszes, selymes lesz a bőr.

Liftingstratégia

A nyak és a dekoltázs ráncainak eltüntetésére nagyon gyakran vetnek be lézert. A bőr felső rétegét "lepörkölik'" és 10 nappal később láthatóvá válik az új, sima bőr. Ezt azonban pár hónapig magas fényvédő faktorú krémmel kell védeni. A módszer előnye, hogy altatás és kórházi tartózkodás nélkül is elvégzik. A kezelés hatása legalább öt évig tart.

GYŰRŐDÉSEK ÉS RÁNCOK A SZEM KÖRÜL

A szem körül gyakran jelentkeznek ráncok és szarkalábak. Itt a bőr nagyon vékony és napi 10000 pislogás 22 izom munkáját veszi igénybe.

Ápolási stratégia

 • A speciális formájú szemkontúr aktívtapasz
 • E-vitamint tartalmaz gél formájában. Kb. 20 percre közvetlenül a szemhéj alá kell ragaszni.
 • Géljében enzimek gondoskodnak a káros anyagok lebontásáról és a bőr nedvességtartalmának pótlásáról.
 • A tapasz használatával a száraz bőr hosszú távon rugalmasabb lesz, a gyűrődések pedig finomodnak.
 • Hatására rövid  időn belül nemcsak a ráncok simulnak ki, hanem a könnyzacskók és a szem körüli karikák. is.

Liftingstratégia

Az új módszerrel nagyobb vásá nélkül feszesebbé tehető a szem, az arc és a száj területe. A fül fölött, a halánték területén C alakú vágást metszenek, majd speciális technikával feszesítik a bőrt és a szöveteket. A sebhely alig látható és  8-10 évre biztosítja a ránctalanságot.

 

(Ideal) Pergel Adrienne

 

     

 

 


 
 
 
 
 
 
 
 

 LinkPlacc

Keresned sem kell!

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!